Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/interiorbyjosefin.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/interiorbyjosefin.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/interiorbyjosefin.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Interior By Josefin | PROFILE
Interior By Josefin | PROFILE
21590
page-template-default,page,page-id-21590,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

HOMESTAGING

Interior By Josefin erbjuder skräddarsydda homestylings, homestagingar och möbleringar av helt tomma hus och lägenheter. Vi möblerar och inreder och stylar upp allt från den lilla ettan i stan, till stora villan på landet. Vi träffas för genomgång av er bostad och därefter skickas offert med tankar om hur just din homestaging kommer se ut. Homestaging är enligt skatteverket avdragsgillt.

 

Stylingkonsultation

Vi kommer hem till er och tillsammans går vi igenom bostaden rum för rum. Vi ser då över och kommer med förslag på vad som kan plockas bort, läggas till eller flyttas på för att lyfta fram det bästa i bostaden under genomgången. Därefter genomför ni själva åtgärderna.
Pris från: 1500 kr

 

Liten styling

Vi kommer på en konsultation enligt ovan och utgår från era befintliga möbler för att sedan kompletterar med textilier, inredningsdetaljer, blommor/växter och tavlor.
Pris 149:- kvm (konsultation ingår då i priset)

 

Mellanstyling

Vi tar ett helhetsgrepp på din bostad och förvandlar den till köparens drömbostad. Vi börjar som ovan och kompletterar bostaden med textilier, inrdningdetaljer, mattor, blommor/växter och tavlor. Vi tillsätter och byter ut möbler vi anser kommer höja känslan för fotografier, visning och poteniella köpare.
Pris 249:- kvm (konsultation ingår då i priset)

 

Homestyling total

Vi inreder ett helt tomt objekt och förvandlar den till köparens drömbostad. Genom att inreda objektet med möbler, textilier, inredningsdetaljer, blommor /växter, mattor och tavlor anpassade efter objektet och tänkbar köpare. Vi har ett stort lager av möbler och vi hyr även in möbler från olika leverantörer.
Pris 299:- kvm (konsultation ingår då i priset)

Varje nivå och dess innehåll och pris anpassas efter behov och förutsättningar men vi utgår från pris enligt ovan per kvm. Vi förmedlar gärna våra kontakter för målnings-, el-, byggarbete etc.